Weboldalak

Weboldalak

 • Köves-szerszám

  Tekintsen be webshopunkba ahol az otthoni használatra megfelelő kisgépeinktől elkezdve egészen a különböző ipari területeken kiváló minőségben használható kis és nagygépeinkig sok igényt kielégítő termékeink között válogathat. 

  Az oldal és az áraink mindig naprakészek és folyamatos akciókkal és frissítésekkel próbáljuk elnyerni a vásárlóink megelégedését.

 • Beta-szerszám

  Nézze meg weboldalunkat ahol Olaszországból érkező nagymultú méltán híres ipari minőségű kézi és célszerszámaink között válogathat. 

  A kézi szerszámainkon túl a termékeink között megtalálható még szerszámtárolók(kocsik, ládák, tartók), szigetelt és szikramentes szerszámok, forrasztótechnikai, hegesztőtechnikai, légtechnikai és mérőeszközök,  autójavító szerszámok, garázsipari berendezések és a munkavédelmi ruhákról és cipőkről sem feledkeztünk meg.

 • Genius-szerszám

  Tekintse meg partneroldalunkat, ha ipari minőségű törésgaranciás szerszámot szeretne. A kanadai gyártó meghódította az USA-t és Európát is és Amerika elsőszámú szerszámgyártójává vált. 

  A törésgaranciás termékek mellett légtechnikai, kenéstechnikai emeléstechnikai és lézertechnikai szerszámok között válogathat. 

  A vásárlóinknak állandó akciókkal kedveskedünk.