Rólunk

Rólunk

A Köves és Forcon Kft. 1990-ben alakult és száz százalékosan magyar tulajdonban van. Az alapítás célja az volt, hogy a térségben lévő termelő és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal és alapvető munkavédelmi eszközökkel, rezsianyagokkal. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a partnereink igényét minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal elégítsük ki. Évről-évre nőtt kínálatunk, és ezzel együtt megelégedett partnereink száma, így válhattunk a Dunántúl egyik meghatározó szerszámkereskedelmi cégévé.

 

Pillanatnyilag vevőinket 400 m2 eladótérrel, 200 m2-es nagygépes bemutatórésszel, fedett parkolóval és kb.12000 féle termékkel várjuk. Cégünk főleg az ipari felhasználók igényeit próbálja kielégíteni, de a jó minőségű barkács - szerszámok is megtalálhatóak kínálatunkban.

 

Továbbá vállaljuk cégek részére a szerszámigény, rezsianyag szakszerű felmérését, tanácsadással. Az ipari nagygépek beszerzésénél a pályázatíráshoz, lízingeléshez egyaránt tudunk műszaki segítséget nyújtani. A termékek beszerzésén túl biztosítani tudjuk a raktározását, illetve a logisztikáját, akár időszaki bontásban is.

 

Látogasson el hozzánk személyesen, tekintse meg honlapunkat vagy érdeklődjön telefonon!

 

Legyünk partnerek mindenki megelégedésével!

 

 

 Köves Attila

 

  Tulajdonos, Ügyvezető igazgató